Magento 2: uitbesteden of zelf aan de bak?

Magento is een populair e-commerce platform dat al meer dan een decennium een robuust en functierijk platform biedt voor online bedrijven. Met de release van Magento 2 heeft het platform een aanzienlijke sprong gemaakt op het gebied van functies, prestaties en schaalbaarheid. Misschien wilt u na de update een magento webshop laten maken of zelf bouwen. In deze blogpost bespreken we de verbeterde functies van Magento 2 en waarom het beter is om een Magento website door een externe partij te laten beheren.

Verbeterde functies van Magento 2

Verbeterde prestaties

Magento 2 is ontworpen om superieure prestaties te leveren op het gebied van pagina laadtijd, query verwerking en database flexibiliteit. Het platform gebruikt de nieuwste technologieën zoals PHP 7, Varnish caching, en Redis om de site snelheid te verbeteren en pagina laadtijden te verminderen.

Gestroomlijnde Checkout

Magento b2c wordt geleverd met een gestroomlijnd afrekenproces dat het aantal afgebroken aankopen vermindert en de conversie verbetert. Het platform ondersteunt meerdere betalingsgateways en laat klanten toe om af te rekenen als gast of zich te registreren als nieuwe gebruiker.

Mobiel-vriendelijk

Met het toenemende gebruik van mobiele apparaten voor online winkelen, is Magento 2 ontworpen om een responsieve en mobiel-vriendelijke interface te bieden. Het platform gebruikt een responsief ontwerp dat zich aanpast aan de schermgrootte van het apparaat en zorgt voor een optimale kijkervaring.

Verbeterd Admin Panel

Magento 2 wordt geleverd met een verbeterd admin panel dat een meer intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface biedt. Met het paneel kunnen beheerders producten, bestellingen, klanten en andere essentiële aspecten van de e-commerce winkel beheren.

Betere beveiliging

Magento 2 is ontworpen om betere beveiligingsfuncties te bieden en de winkel te beschermen tegen cyberdreigingen. Het platform wordt geleverd met verbeterd wachtwoordbeheer, twee-factor authenticatie en andere beveiligingsfuncties.

Waarom het beter is om een externe partij een Magento website te laten beheren

Expertise

Een externe partij die gespecialiseerd is in Magento beheer heeft de expertise en ervaring die nodig is om de eCommerce winkel te beheren en te optimaliseren. Ze hebben een diepgaande kennis van het platform, de mogelijkheden en de beperkingen ervan, en kunnen aangepaste oplossingen bieden om aan specifieke bedrijfsvereisten te voldoen.

Tijdbesparend

Het beheren van een Magento website kan tijdrovend zijn en veel inspanning vergen. Een externe partij kan alle technische aspecten van de website afhandelen, inclusief onderhoud, beveiliging en updates, waardoor bedrijfseigenaren tijd vrijmaken om zich op de kernactiviteiten te concentreren.

Kosteneffectief

Het inhuren van een externe partij om een Magento website te beheren kan op de lange termijn kosteneffectief zijn. Zij kunnen technische problemen identificeren en oplossen voordat ze uitgroeien tot grote problemen, waardoor de kosten van reparaties en downtime worden beperkt.

Schaalbaarheid

Als het bedrijf groeit, moet de e-commerce winkel worden opgeschaald om meer producten, klanten en verkeer aan te kunnen. Een externe partij kan het bedrijf helpen de website naar behoefte op te schalen en de prestaties ervan te optimaliseren om het toegenomen verkeer aan te kunnen.

Magento 2 is een krachtig eCommerce platform dat verbeterde functies en functionaliteit biedt ten opzichte van zijn voorganger. Het beheer van een Magento website kan echter een uitdagende taak zijn, waarvoor technische expertise en tijd nodig is. Het inhuren van een externe partij om de website te beheren kan een kosteneffectieve en tijdbesparende oplossing zijn, waardoor bedrijfseigenaren zich kunnen richten op hun kernactiviteiten terwijl ze er zeker van zijn dat de e-commerce winkel soepel en efficiënt draait.

Meest Recent

Wel zo professioneel, de telefoon opnemen

Elke ZZP’er of persoon met een klein bedrijf weet hoe belangrijk het is om altijd goed bereikbaar te zijn. Helaas is dit simpelweg niet...

Magento 2: uitbesteden of zelf aan de bak?

Magento is een populair e-commerce platform dat al meer dan een decennium een robuust en functierijk platform biedt voor online bedrijven. Met de release...

Reizen en visum aanvragen: navigeren door het proces

Reizen is een verrijkende en opwindende ervaring die ons in staat stelt nieuwe culturen, keukens en landschappen te ontdekken. Voordat u echter op reis...

Beton in de badkamer: perfect voor een industriële look!

Je badkamer een industriële look geven kan een geweldige manier zijn om karakter en een unieke stijl aan je huis toe te voegen. Bij...

Stap voor stap je marketingstrategie ontwikkelen en implementeren

Het maken van een effectieve marketingstrategie is een complexe klus waarmee bedrijven tegenwoordig dagelijks te maken hebben. Marketing heeft als doel mensen te bereiken,...